SponsorKliks

Sponsor ons via SponsorKliks

SponsorKliks

Bestelt u ook wel een iets online?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan De Wouter, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en De Wouter ontvangt hiervoor geld. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een klein percentage van het aankoopbedrag gaat naar De Wouter. En nogmaals, het kost niets extra!

Wil je De Wouter ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van De Wouter. Een kleine moeite, die voor ons kindcentrum voor extra inkomsten zorgt. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan en aangeven dat je De Wouter wilt sponseren. Klik vervolgens op het logo van de winkel en doe je bestelling.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert De Wouter hier direct van!

Je blijft anoniem

SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor De Wouter is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert De Wouter niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van De Wouter via: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11415

Sponsorkliks op je telefoon of tablet
in de app kun je zelf instellen of en welke notificaties je wilt ontvangen.
De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je De Wouter en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan is de vereniging die je wilt sponsoren bekend. Via het menu kan je bij " berichten instellingen" aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

De links om de app te downloaden zijn:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks
Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210