TSO De Wouter

 

Tussenschoolse Opvang bij De Wouter

 

Welkom bij de tussenschoolse opvang van de Wouter

 

Een goed georganiseerde tussenschoolse opvang is belangrijk. Voor kinderen is het van belang om tussen de middag rustig een boterham te eten en lekker te spelen. Met de dosis energie die ze opdoen kunnen ze er ’s middags weer tegenaan. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat kinderen het tussen de middag naar hun zin hebben. Voor kinderen en leerkrachten vergemakkelijkt een goed georganiseerde  Tussenschools verblijf de start van hun middagprogramma. Daarnaast heeft Tussenschools verblijven een pedagogische waarde. Samen eten, samen verblijven en leuke activiteiten doen.

De TSO binnen de Wouter wordt georganiseerd door Kinderopvang ‘t Nest, onder verantwoordelijkheid van de directeur van de basisschool.

Basisschool de Wouter heeft gekozen voor een TSO model waarbij de kinderen begeleid worden door enthousiaste vrijwilligers. De coördinatie en aansturing van de TSO wordt verzorgd door een pedagogisch medewerkster.

 

Overblijfdagen en tijden

 

We bieden Tussenschoolse Opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, uitgezonderd vakantieweken, studie- en feestdagen. U kunt uw kind aanmelden voor vaste dagen of voor incidentele deelname.

 

Inschrijving

 

Via een inschrijfformulier kunt u kinderen aanmelden voor de TSO.Deze formulieren kunt u ophalen op school of downloaden van de website van de school. www.dewouter.nl

  

Overblijfkosten

 

Het overblijven kost € 3,-- per keer

U ontvangt na afloop van elke maand via email een factuur met daarop het aantal overblijf momenten van uw kind(eren).

 

Aan- of afmelden via email: 

 

tsodewouter@dewouter.nl

 

Formulieren afhalen op school of hier downloaden.