Informatie voor nieuwe ouders

  Beste (nieuwe) ouders,

  Het is belangrijk om een goede school voor uw kind(eren) te kiezen. Als eventuele nieuwe ouders van Basisschool de Wouter willen we u dan ook een goede indruk geven van wat de school allemaal kan bieden en hoe wij bezig zijn met de ontwikkelingen in het onderwijs. 

  U kunt zich uitgebreider oriĆ«nteren door deze site verder te bekijken en dan met name de schoolgids. Hierin vindt u meer gedetailleerde informatie over het lopende schooljaar, de visie en keuzen die wij maken in ons onderwijsaanbod. U kunt de schoolgids in de menubalk  aanklikken onder het kopje info.

  Natuurlijk  bent u welkom om van te voren al eens te komen  kijken bij ons op school. Via de gemeente Horst aan de Maas  krijgt u een uitnodiging om in januari naar ons gezamenlijk kennismakingsmoment te komen. U ziet dan de school in bedrijf, hoe de groepen werken en u krijgt een algemene indruk van de school. Daarnaast heeft u de gelegenheid vragen te stellen en eventuele specifieke zaken over uw kind met ons te bespreken.

  Heeft U na deze gezamenlijke kennismaking of misschien al eerder de behoefte om persoonlijk verder kennis te maken dan kunt u daarvoor met mij een afspraak maken.

  Op deze website van de overheid vindt u een hoop informatie die u kan helpen bij een school voor uw kind!

  Met vriendelijke groet,

  Ruud Leurs

   

  Directeur Basisschool bs de Wouter